Blogy

Hráme sa s čajom

Hráme sa s čajom

Niektorým maminkám sa podarí naučiť deti piť čaj každý deň a nie len vtedy, keď sú choré. Čo ale tie, ktorých decká chcú len čistú vodu alebo džús? Ako tomu dieťaťu “nanútiť” aj niečo teplé do bruška? Poďme sa hrať! Skúsme to milou, nenútenou a hravou formou. ZLATEA čaje túto možnosť ponúkajú a hneď niekoľkými spôsobmi.

Nádherné vône – aj tu je priestor na súťaž – dajte Vášmu dieťatku ovoňať 3 ovocné čaje a nech skúsi hádať, v ktorom sú jahôdky, v ktorom čerešne, pomaranče, jabĺčka… a ten, ktorý uhádne, môže aj vypiť.

 Rozmanitosť obalov – ovocné čaje majú na obale rôzne druhy ovocia, a tak si s dieťaťom môžeme všetky ovocia vymenovať, aby vedelo, koľko vitamínov a chutí dostane. Keď čaj vypije, dózičku môže použiť ako omaľovánku a všetky kresby vyfarbiť.

Stojan na farbičky – naše dózy sú pevné a stabilné, preto je škoda vyhodiť ich. Využiť ich môžete napríklad ako stojan na farbičky alebo štetce.

Trezor – vrchnáčiky na dózach sú ľahké a bezpečné, a tak aj malé deti zvládnu ich otváranie a zatváranie. Do týchto škatuliek si tak môžu schovať autíčka, kamienky, ulity od slimákov, gorálky…

Postavme si vežu – spravte deťom súťaž o to, kto postaví vyššiu vežu z čajových dóz.

Vyrobte si telefón – na dne dóz urobte dierku, do ktorej vložíte aspoň 5m povrázok a pomocou uzlíka zaistite, aby sa neuvoľnil. Aby telefón fungoval, musí byť povrázok natiahnutý a ničoho sa nesmie dotýkať.

V ponuke máme kopec skvelých ovocných čajíkov.

Na zdravie a nech našim deťom chutí!

 

Zdieľať