Návody

Oslavujte krásu života | Ajurvédske čaje

  • 0 komentárov

Oslavujte krásu života | Ajurvédske čaje

Ajurvéda  je 5000 rokov starý systém prírodného liečiteľstva, ktorý má svoj pôvod vo védskej kultúre Indie.

Ajurvéda je však viac ako obyčajný systém liečenia chorôb, Ajurvéda je veda o živote.

Ponúka múdrosti, ktoré nám majú pomôcť zostať vitálny a zároveň plne realizovať svoj ľudský potenciál. Pripomína nám, že zdravie je vyvážená a dynamická integrácia medzi našim životným prostredím, telom, mysľou a duchom.

Uznaním, že ľudské bytosti sú súčasťou prírody, Ajurvéda opisuje tri základné energie, ktoré riadia naše vnútorné a vonkajšie prostredie: pohyb, transformácia a štruktúra. Známe ako Vata (vietor), Pitta (oheň) a Kapha (zem).

Dnes sa v Indii nachádza viac než 50 štátnych a 70 súkromných univerzít pre Ajurvédu. Svetová zdravotnícka organizácia uznala ajurvédu za účinný medicínsky systém.

Niekoľko z jej metód, ako napr. bylinky, môžeme využiť na alternatívnu liečbu. Ideálne v spojení s masážami a jogou, ako cvičením.

Ajurvédske bylinné čaje majú úžasné účinky a moc.

 

Sú pripravované zmiešaním vybraných prírodných zložiek, ktoré sú používané pre výživu mysle, tela a ducha.

V skutočnosti spájajú tie najluxusnejšie byliny.

Vyrovnávajú pH a stimulujú lymfatický a tráviaci systém.  Kombinácia týchto metód vám môže zaručiť psychickú a fyzickú pohodu tým, že vyrovná myseľ, telo a dušu v úplnej harmónii s prírodou.  

Ajurvédske čaje sú úplne iné, ako ostatné druhy čajov. Výbuch chutí s príjemnou ovocnosťou a pikantnou sviežosťou.  A najlepšie na tom je, že sú bez kofeínu.

Vyberte si Jin Jang na navodenie harmónie, Čaro mandle na osvieženie, Dar fantázie na stimuláciu, Moment šťastia na uspokojenie, Pocit radosti na rozveselenie, Sila života na povzbudenie, Okamih pokoja na rozjímanie.

Pri ich kombinácii, predstavujú takmer dokonalú voľbu pre zdravú a vyváženú myseľ a telo.

Použité bylinky a koreniny majú zásadný význam pre čistotu a jedinečnosť chutí Ajurvédskych čajových receptov z kolekcie ZLATEA.

Ajurvédske čaje sú skvelý darček pre každého, kto chce zostať stále mladý a vitálny. Doporučujeme spolu s kanvicou ingenuiTEA pre jednoduchú prípravu.

Vybrať čaj podľa Ajurvédy

Zdieľať
Staršie Ďaľšie