Novinky

7 dôvodov, prečo si zamilujete ZLATEA šťavnaté guličky pre bubble tea

7 dôvodov, prečo si zamilujete ZLATEA šťavnaté guličky pre bubble tea

Môžete ich poznať pod pojmom "guličky z morských rias", "praskacie guličky", "šťavnaté guličky", "Popping Boba". Niekto im hovorí aj "Bubble tea". Ide o najnovší výstrelok molekulárnej gastronómie.
Sú výborným doplnkom do vášho obľúbeného nápoja a dezertov, ako jogurt, zmrzlina, koláč a pod.. Každá gulička je naplnená fantastickou ovocnou šťavou, ktorá praskne vo vašich ústach a naplní ich úžasnou chuťou.

Tu je 7 dôvodov, prečo si ich zamilujete:

1. Obsahujú chutné ovocné šťavy

ZLATEA šťavnaté guličky obsahujú takmer 15% skutočnej ovocnej šťavy. Stena guličiek je z extraktu morských rias, ktorý je jemný ako želé.

2. Natural

Prečo ich voláme "Šťavnaté guličky natural"? Pretože praskacie guličky pod logom ZLATEA sú tie najnaturálnejšie guličky pre Bubble Tea na trhu. Sú z prírodných ingrediencií, bez použitia potravinárskych farbív, takže sú vhodné aj pre malé deti.

3. Rôznorodé príchute

Čím viac, tým lepšie. V našej ponuke máme zatiaľ 5 druhov prírodných príchutí šťavnatých guličiek, bez potravinárskych farbív: zelené jablko, jahoda, liči, čučoriedka a mango. 

Ovocné praskacie guličky pre bubble tea (popping boba) sú fantastickým doplnkom do vášho čaju, alebo iných nápojov a dezertov.

4. Nízko-kalorické

Jedna porcia (50g) šťavnatých guličiek obsahuje len okolo 30 kalórií.

5. Množstvo spôsobov, ako si ich vychutnať

Existuje nespočetné množstvo spôsobov, ako si ich vychutnáte. My samorzrejme preferujeme čaj. Ale môžete si ich jednoducho pridať do Vášho obľúbeného teplého, či studeného nápoja, alebo dezertu. Alebo ich môžete nechať zamraziť na ľadovú textúru a jednoducho ich nechať prasknúť v ústach s výbuchom chutí. Šťavnaté guličky sú skvelý doplnok aj do dezertov a nápojov, ako sú jogurty, zmrzlina, ľadová drť, kokteily a dokonca aj šaláty! Neexistuje limit, pokiaľ ide o šťavnaté guličky.
Tu nájdete naše čaje, do ktorých sa tieto guličky extrémne hodia.

6. Nevyžadujú takmer žiadnu prípravu

Sú vyrobené tak, že sú ihneď pripravené na konzumáciu. Nevyžadujú takmer žiadnu prípravu pred podávaním. Jednoducho ich pridáte do Vášho obľúbeného nápoja, alebo dezertu. Len ich nezabudnite po otvorení dobre uzavrieť a odložiť do chladničky.

7. Jedinečné a krásne farebné

Ovocné praskacie guličky (popping boba) sú jedinečným druhom potravín. Tieto krásne malé guličky plné ovocnej šťavy sú žiarivé, s lepkavou textúrou. Ich štruktúra je vyrobená z extraktu morských rias. Každý gulička má svetlú farbu, ktorá vnesie život do vašich nápojov a dezertov.

Tak neváhajte a vyskúšajte!

 

Zdieľať
Staršie Ďaľšie