Zdravý životný štýl | Pite čaj

Višňová túžba | Sladký dúšok pozitívnych účinkov

  • 0 komentárov

Višňová túžba | Sladký dúšok pozitívnych účinkov

Červená, lahodná chuť letného dňa. Príjemne aromatický ovocný čaj s plnou a sviežou chuťou višní. Vďaka kandizovanému ovociu je nápoj chutne sladký. Je to nielen lahodný, ale aj zdravý nápoj.

Ovocný čaj s nádhernou tmavočervenou farbou po višniach.

Čerešne majú omladzujúce účinky a pôsobia protizápalovo, podporujú správnu činnosť štítnej žľazy, čistia obličky, prospievajú srdcu a obehovej sústave, pomáhajú pri paradentóze, zmierňujú reumatické ochorenia kĺbov a dnu.

Višne chránia pred chorobami srdca, zabraňujú vzniku cukrovky, sú nápomocné pri liečení porúch pamäte, zmierňujú bolesti pri artritíde a znižujú objem kyseliny močovej v krvi.

Baza v čaji pôsobí ako antioxidant, chráni bunky pred pôsobením voľných radikálov, spomaľuje proces starnutia, pomáha aj pri ťažkostiach so žalúdkom.

Hroznový cukor zase dodáva mozgu energiu a tým podporuje učenie a koncentráciu. Obmedzuje tvorbu zrazenín a zvyšuje prietok krvi. Má močopudné účinky, pôsobí proti starnutiu,  a je vhodný na detoxikáciu čriev,

Svojim obsahom železa bojuje proti málokrvnosti a navyše efektívne čistí tráviacu sústavu :)

Ovocná zmes z višní, čerešní, hrozna, ibišteka a bazy.

Tak na zdravie.

Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: 

Podľa nariadenia Európskeho parlamentu a rady ES č. 1924 z roku 2006 a nariadení komisie č. 432/2012 nemôžu byť žiadnym potravinám priraďované iné výživové a zdravotné tvrdenia okrem povolených. Všetky informácie o produktoch uvedených na tejto stránke sú len súborom informácii z voľne dostupných domácich a zahraničných zdrojov a za žiadnych okolností nenavádzajú zákazníkov k tvrdeniam, že majú tieto produkty liečivé účinky. Naše produkty sú uvedené na trh ako doplnky stravy. Nejedná sa o liek a nemajú schválené diagnostické a ani liečivé účinky.

 

Zdieľať
Staršie Ďaľšie